Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok jelentkezni a képzésre?

Legegyszerűbben a www.novum7.hu weboldalunkon keresztül, az Ön által választott képzés adatlapján a “Jelentkezés” gombra kattintva. Jelentkezése után visszaigazolást küldünk Önnek.

Személyesen szeretnék érdeklődni/beiratkozni. Hol tehetem ezt meg?

A képzéseinkkel kapcsolatban mindent el tudunk intézni online, telefonon, esetleg postai úton, de megértjük, ha Önnek a személyes találkozás fontos.
Kaposvári irodánkban kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Ügyfélfogadás: hétfő-csütörtök 09:00 -15:00; péntek 09:00 - 14:00.

Elindult tanfolyamhoz tudok csatlakozni?

A legtöbb tanfolyamhoz utólag is lehet csatlakozni. Érdeklődjön a képzés referensénél, hogy az Ön által választott képzés esetében mi a határidő!

Külföldről is el tudom végezni a tanfolyamot?

A legtöbb képzésünk online formában zajlik, így azok az Ön részére bárhonnan és bármikor hozzáférhetőek, függetlenül attól, hogy Ön Magyarországon vagy külföldön tartózkodik. Vannak viszont olyan képzéseink, ahol a gyakorlati rész csak Magyarországon végezhető el, illetve fontos kiemelni, hogy a szakképesítő vizsgát is személyes megjelenéssel lehet letenni.

Mennyibe kerül a képzés és a vizsga?

Az Ön költségei két részből tevődnek össze, míg a végzettséget igazoló bizonyítványt kézhez kapja. Egyik rész a képzési díj, a másik rész pedig a szakképesítő vizsga díja.
Ez minden képzés esetében más és más, ráadásul a képzési díj kedvezményekkel csökkenthető is. A választott képzés költségeiről információt talál weboldalunkon és a jelentkezés/regisztráció után kapott e-mailben, de kollégáink is szívesen adnak tájékoztatást.

Igénybe tudok-e venni valamilyen kedvezményt?

Igen, szinte mindig van valamilyen kedvezményünk! Az Ön által választott képzés kedvezményeiről tájékozódjon weboldalunkon vagy a jelentkezés/regisztráció után kapott e-mailben, de kollégáink is szívesen adnak tájékoztatást.

Részletben tudom fizetni a képzési díjat?

Részletfizetésre minden képzésünk esetében van lehetőség, részletekről tájékozódjon weboldalunkon vagy a jelentkezés/regisztráció után kapott e-mailben, de kollégáink is szívesen adnak tájékoztatást.

Hogyan tudom kiegyenlíteni a képzés díját?

  • Banki átutalással a Novum7 Szolgáltató Kft. számlaszámára. A közlemény rovatba kérjük beírni a jelentkező nevét és a képzés megnevezését!
  • Készpénz befizetésével bármely bankfiókban a Novum7 Szolgáltató Kft. számlaszámára. A közlemény rovatba kérjük beírni a jelentkező nevét és a képzés megnevezését!
  • Belföldi postautalványon (rózsaszín postai csekk) az alábbi névre és címre: Novum7 Szolgáltató Kft. 7400 Kaposvár, Ond vezér út 1.

Utaláshoz/készpénzbefizetéshez szükséges adatok:

  • Kedvezményezett neve: Novum7 Szolgáltató Kft.
  • Számlavezető bank neve: K&H Bank
  • Számlaszám: 10403909-50527074-68881009
  • IBAN számlaszám: HU76 10403909-50527074-68881009
  • SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB 

Visszakapom-e a tanfolyam árát, ha a képzés nem indult el?

Természetesen igen.

Diákigazolványt igényelhetek?

Mivel cégünk felnőttképzés keretében szervez képzéseket, ezért diákigazolvány igénylésére nincs lehetőség.

A képzés megkezdéséhez szükség van-e orvosi igazolásra?

Ez képzésenként változó, erről a képzés programkövetelménye rendelkezik. Arról, hogy az Ön által választott képzés esetében szükséges-e orvosi igazolás tájékozódjon weboldalunkon, de információt találhat a jelentkezés/regisztráció után kapott tájékoztató e-mailben is.
Amennyiben a képzés megkezdéséhez bemeneti feltétel az orvosi alkalmassági vizsgálat, fontos tudni, hogy azt kizárólag foglalkozás-egészségügyi szakorvos jogosult elvégezni.
magnifiercrossmenu