Rólunk

A mai gyorsan és kiszámíthatatlanul változó világunkban a folyamatosan megújuló követelményekhez való alkalmazkodás képessége az egyik leghasznosabb tulajdonsággá vált, a tudás, új ismeretek szerzése, a folyamatos fejlődésre való törekvés talán a legjobb befektetés a jelenlegi munkaerőpiacon.

Célunk olyan minőségi képzési kínálat összeállítása, mely a legújabb munkaformákkal, képzési módszerekkel megfelel a jelen és a közeljövő kihívásainak, melyek segítségével gyorsan, kényelmesen és megfizethető áron szerezheti meg a szükséges ismereteket, szakképesítést.
Az alkalmazkodás, a rugalmasság számunkra is prioritás, legyen szó egyéni hallgatóról, vállalati vagy intézményi megrendelőről: nagy hangsúlyt fektetünk a speciális igények kielégítésére, a megrendelő kérései szerint összeállított képzések szervezésére.

Felkészült csapattal, a képzésszervezés területén évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáinkkal és többféle kedvezménnyel várjuk egyének, cégek és intézmények megkeresését! Képzéseink az ország egész területén elérhetőek.

Képzéseink minőségére a fentieken kívül intézményünk minőségbiztosítási rendszere és a szakhatóságok által jóváhagyott képzési programjaink a garancia.
›› GDPR (Adatkezelési tájékoztató) letöltése
magnifiercrossmenu